تیتر سه زیرسرویس
-
جهان روی انبار باروت
کدام کشورها بیشترین کلاهکهای هستهای را دارند؟
با وجود کاهش چشمگیر سلاحهای هستهای از دوران جنگ سرد، جهان همچنان با تهدید فزاینده تسلیحات اتمی مواجه است؛ برآوردی جامع از زرادخانههای هستهای جهان در سال ۲۰۲۵، حاکی از آن است که مجموعاً ۹ کشور بیش از ۱۲ هزار کلاهک هستهای در اختیار دارند؛ بیش از ۸۰ درصد از این تسلیحات تنها در اختیار دو کشور است.
-
هند در حال ساخت «آیرونمن» برای مأموریتهای نظامی است
سازمان تحقیقات و توسعه دفاعی هند (DRDO) در حال توسعه یک ربات انساننما برای استفاده در مأموریتهای نظامی پرخطر است؛ پروژهای پیشرفته که هدف آن کاهش حضور مستقیم نیروهای انسانی در میدانهای جنگ و محیطهای پرریسک است.
-
ترسناکترین سلاح جنگ جهانی که جهان را برای همیشه تغییر داد!
پژوهشی تازه نشان میدهد کارمندانی که در محیط کار از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده میکنند، از نگاه همکارانشان کمتلاشتر و فاقد صلاحیت کافی به نظر میرسند.
-
موشک هایپرسونیک جدید با سرعت ۲۰ ماخ/ هدف قرار دادن هر نقطه از جهان در ۳۰ دقیقه
محققان ارتش چین اعلام کردهاند با استفاده از فناوری هایپرسونیک میتوانند موشکهایی را از فضا و پلتفرمهای مختلف شلیک و با سرعت ۲۰ ماخ (حدود ۲۱ هزار کیلومتربرساعت) اهداف جهانی را در ۳۰ دقیقه هدف بگیرند.
-
رد پای چین در سرنگونی جنگنده هندی توسط جتهای پاکستان!
در پی بالا گرفتن تنشهای مرزی میان دو قدرت اتمی جنوب آسیا، مقامهای پاکستانی مدعی شدند که با استفاده از جنگندههای چینی J-۱۰C موفق به سرنگونی چند فروند هواپیمای جنگی هندی از جمله رافالهای ساخت فرانسه شدهاند؛ رخدادی که بهسرعت بازتاب گستردهای در محافل نظامی و بازارهای تسلیحاتی جهان پیدا کرد.
-
جنگندهای که چین با هوش مصنوعی میسازد
به گفته یک مهندس ارشد دفاعی، چین اکنون از دیپ سیک برای توسعه جدیدترین هواپیمای جنگی این کشور استفاده می شود.
-
شکارچی موشکهای هایپرسونیک از راه رسید
توپ ریلگان ژاپن که میتواند گلولههایی با سرعتهای هایپرسونیک شلیک کند، حالا بهطور رسمی روی یک کشتی آزمایشی به نمایش گذاشته شده. این سلاح بدون نیاز به مواد منفجره یا باروت، طراحی شده تا موشکهای مانورپذیر و فوقسریع را در آسمان رهگیری کند.
-
آیا آمریکا سلاح محرمانهاش را لو داد؟ /اولین تصویر واقعی از موشک AIM-۲۶۰ در آسمان نوادا
هواپیمای آزمایشی CRJ۷۰۰ متعلق به نورثروپ گرومن در پایگاه نلیس با دماغهای شبیه بخش جلویی موشک پیشرفته AIM-۲۶۰ دیده شده که احتمال ورود این سلاح محرمانه به فاز آزمایش پروازی عمومی را تقویت میکند.
-
تانک K۳ با سیستمهای خودران و هیدروژنی
تانکی که کمپانی هیوندای برای کره جنوبی طراحی کرد
K۳، تانک بدون سرنشین کره جنوبی، قابلیتهای پنهانکاری خاصی دارد که با بهرهگیری از آخرین فناوریهای روز، تضمینی برای موفقیت کره در میدانهای نبرد آینده خواهد بود.
-
کدام کشور بیشترین تعداد توپخانه را در ارتش خود دارد؟
جنگ اوکراین اهمیت حیاتی توپخانهها را نشان داده و آمارها از برتری چشمگیر روسیه در تعداد و تولید مهمات حکایت دارد.